PARAPSIHOLOGIE (PES)

Purtam in noi un anumit potential energetic, ce poate fi vizualizat printr-un câmp energetic ce ne invaluie pe fiecare. Acest invelis energetic este numit AURA. Ea difera de la individ la individ, având drept caracteristici: forma si culoarea. Aceasta amprenta este diferita si proprie fiecarui individ. Culorile difera, forma este si ea diferita, iar tonalitatile de culoare au intensitati diferite, functie de starea de sanatate sau de spirit a celui consultat. Aura unui subiect sanatos, bine echilibrat din punct de vedere energetic, fizic si mental, are culori deschise, tonuri luminoase si este unitara ; pe cind persoana care are diverse probleme de sanatate, un psihic dereglat sau, pur si simplu, are o stare de spirit proasta, prezinta un invelis energetic, o aura intunecata, uneori cu diverse pete si taieturi de culoare intunecata. Persoanele cu o incarcatura energetica echilibrata si o aura stralucitoare sunt, de regula, cele care vor depasi mai lesne problemele de sanatate, dar si situatiile de forta majora din viata lor. Vizualizarea si interpretarea aurei este apanajul exclusiv al specialistului si consta in recunoasterea paletei coloristice a aurei, interpretarea diverselor semne de pe ea si masurarea intensitatii coloristice a acesteia. Orice disfunctie a organismului se reflecta in forma si culoarea invelisului nostru energetic, in aura.

UNIVERSUL EZOTERIC (2)

Intrati in acest Cabinet virtual, unde tot ceea ce e numit "ocult" ( ascuns ) se va dezvalui in fata dvs. Vom intra impreuna pe tarâmul ASTROLOGIEI, plin de misterele zodiacului egiptean, curiozitatile zodiacului chinezesc, ocultul horoscop mayas, cel druidic si cel thebaic. Nu voi lasa deoparte nici PSIHOASTROLOGIA, stiinta aplicata, nici NUMEROLOGIA cu radacini in stravechea Cabbala, nici DIVINATIA cunoscuta din vechime si imbinata cu elemente dobândite in timp. PARAPSIHOLOGIA va va dezvalui ce poate face perceptia extra-sensoriala (PES) , iar MAGIA ALBA va va uimi cu posibilitatile sale. Veti afla despre BIOENERGIE si beneficiile ce decurg din PRACTICILE NATURISTE. Si nu in ultimul rând, recomandam atentiei dvs. site-ul www.rugaciuni.ro , caci dictonul "NIMIC FARA DUMNEZEU" trebuie sa fie principiul calauzitor in drumul nostru prin viata. Eu va promit ca, asa cum a spus celebrul hierofant modern Eliphas Levy : "CEEA CE VREI IN FIECARE ZI, VEI AVEA INTR-O ZI, DACA NU VREI IMPOSIBILUL" !

UNIVERSUL EZOTERIC

Fiti bineveniti pe acest blog! Dincolo de formula clasica de intampinare orice informatie de pe acest site, va poate fi de un real folos... In orice fel ati ajuns aici, asigurati-va ca nu veti pleca pâna nu veti cunoaste toate lucrurile minunate pe care le puteti afla aici si numai aici ! Va voi arata Universul Ezoteric, voi dezvalui in fata dvs. adevaruri pe care nu le stiati despre natura umana si, nu in ultimul rând, vom calatori impreuna pe cararile nestiute ale stiintei : parapsihologie, psihoastrologie, astrologie, etc.

Reiki

La prima mea intalnire cu Reiki (citeam intr-o carte despre ea) constatasem cu o oarecare tristete ca, fara ajutor, n-o sa mearga. Aceasta metoda nu poate fi invatat din carte. Reiki este o metoda, un sistem bazat pe racordari si aceste racordari se acorda practicantilor de catre un maestru initiat. Una dintre principalele caracteristici ale Reiki traditional este faptul ca ritualurile de racordare au ramas neschimbate in timp, iar fiecare Maestru Reiki isi poate urmari linia „genealogica” pana la Maestrul Usui.Racordarile Reiki pot fi numite si ritualuri de initiere. Initierile au o importanta foarte mare pe calea dezvoltarii spirituale. Ele creaza posibilitatea ca aceia care au atins deja un anumit nivel de constiinta sa-si poata continua drumul, „excluzandu-i” in acelasi timp pe cei care nu sunt pregatiti inca pentru schimbare. Persoana initiata trece in timpul initierii printr-un proces care va avea un efect spiritual durabil asupra vietii sale. Acest efect, aceasta schimbare, poate fi unul constientizat, avand totodata o incarcatura subconstienta care poate iesi – cateaodata partial, alteori niciodata – la suprafata. Pe parcursul ritualului de initiere/racordare „un Maestru Reiki, cu ajutorul unei metode tibetane stravechi, transmite/preda energie discipolului aflat intr-o stare de perceptie sporita. Aceasta energie creaza un canal deschis pentru energia cosmica, pornind din crestetul capului initiatului, canal care urmeaza sa fie folosit in timpul tratamentelor/sedintelor viitoare. Pe langa acest lucru corpul atinge vibratii mai inalte in urma carora are loc un proces de purificare de 21 de zile, fapt datorat actionarii mai rapide a energiilor persoanei initiate, care duc la dizolvarea blocajelor energetice, persoana parand ca se „dezbraca” de obisnuintele sale negative.” (P. Horan)